Mina goa kille är ju proffs på att laga pasta. Har fått så många frågor om kantarellpastan han gjorde till oss i helgen och tänkte därför dela med mig av receptet. Det var ju jag som gick och handlade i affären så vet ju vad han hade i iaf. Ingredienser: 400 g ryggbiff Pappardelle En näve färska kantarellerEn påse med torkade kantareller SmetanaMatlagningsgrädde 15% CharlottenlökChili Vitlök Tillagning:1. Stek löken i en panna/gryta.2. Häll i grädde/smetana/en skvätt whiskey/rödvin + kantarellerna 3. Stek på köttet och lägg sedan ner i grytan 4. Koka pastan och häll ner i grytanSedan peppra/salta och gå på magkänslan. Avnjut vid köksbänken med ett jäkla gott rödpang tillsammans med bra sällskap. Max säger att man går inte på recept, man går på känsla. Smaka av pastan regelbundet för det värsta som finns är överkokt pasta. Och btw, pasta dagen efter är fanimej det GODASTE som finns!!!! När det göttat ihop sig rejält. Resterna igår var därför magiska.