Jag fick helt galet mycket frågor igår på instagram om recept på vår asiatiska biffsallad. Vi firade två år igår så vi gjorde en extra lyxig middag som kanske tio 15 minuter (max!) att laga. Vi fick receptet av Max vän som är kock. Och jösses, det var så gott. Så här får ni receptet! Laga och njut. Sätt ugnen på 100 grader Salta och peppra köttet Stek köttet i en varm panna i rapsolja Vänd var 30 sekund tills fin färg In i ugnen ca 5-10 min (48 grader) Till sallad Hjärtsallad Gurka Små tomater Sharlotten lök Thai basilika Korriander Rostad lök (färdig på burk bara) Sås 1 del fisksås 1 del socker 2 delar lime Fin hackad vitlök Fin hackad röd chili Fin hacka stjälken från koriander Blanda sallad med lite av såsen, salt, peppar och olivolja Skär köttet när det fått vila 10 min Servera sallad med kött på och toppa med sista såsen.